Salomon S/Race met Free-Skate marathon prolink set

Bestel
  • Beschrijving

Prolink - de nieuw ontwikkelde binding voor het schaatsen op natuurijs

De Marathon en Allround onderstellen van Free-skate zijn vanaf seizoen 20/21 ook verkrijgbaar met de nieuwe Prolink binding. De nieuwe standaard Prolink binding van Salomon functioneerde niet naar onze wensen, daarom hebben wij zelf een stabiele enkel asssige binding ontwikkeld. Deze heeft nu ook standaard de verhoogde hakplaat zoals we die al hadden op de pilotbinding. De Marathon Prolink en de Allround Prolink zijn een ideale combinatie met de Salomon S-Race Prolink schoen. Deze schoen past perfect op de nieuwe Prolink binding die juist zonder elastiek goed terugklapt. De verhoogde hakplaat geeft een grotere hielsprong en lichte teensprong. Hiermee wordt de natuurlijke vorm van de voet en de schoen beter gevolgd waardoor niet alleen de sturing makkelijker wordt, maar ook de afzet verbetert. Hiermee wordt het schaatsen op Prolink Free-skates naar een nieuw niveau getild.

Bij deze nieuwe onderstellen hoort ook een nieuwe Salomon langlaufschoen en daarbij is de keuze tussen de Salomon S/Race Prolink en de Salomon Pro Combi.

De Salomon S/Race Prolink schoenen zijn ultra-licht en hebben een stijve Carbon loaded ™-schaal voor topprestaties. De Carbon kuip biedt tot 20% meer buiging en torsiestijfheid voor maximale krachtoverbrenging bij elke slag. De gemakkelijk instapbare voering en nieuwe SensiFit ™ Race-technologie zorgen voor de perfecte pasvorm. De veters liggen direct op de Carbon Loaded ™-schaal. Deze schoenen zijn een ideale combinatie met het nieuwe Prolink Marathon onderstel.